Přidat odpověď
Marti neblázni, Filípek je šikulko a nechci a nebudu je úplne normálne v ich veku a Dr to vedia :).
My sme boli na trojročnej, ale nič také nás neskúšali :)....zmerali, zvážili, trošku sa s Adamkom porozprávali, ale aj to len kvoli tomu že on bol ukecaný a nechcel odísť a všetko im bral a bol zvedavý a akurát ho skúšala či vie povedať "r". A išli sme preč. Očkovať ho budú keď pôjdeme s Tomáškom do poradne najbližšie, 31.8.
Inak čo všetko nám treba do školky? Už by som sa mala vybrať na nákupy...
Tibor povedal že dnes sa porozpráva s dcérou... Pretože už aj on uznal, že to jej správanie je neprimerané naozaj. Včera zase ostala sedieť urazená v aute s plačom, pretože ona si dala do hlavy, že Tibor vezme Tomáška a pôjde k jej mame a babke s ňou a ja mám ostať v aute asi....no a potom ešte to zavŕšila tým, že Tibor má ísť večer s nimi na nejakú chalupu a grilovať a tak. Keď on povedal že určite nie a že to nie je vhodné, tak zase sa urazila, že prečo by to nebolo vhodné a tak...no a zase ostala urazená a sklamaná a smutná. Nakoniec to vyvŕšilo tým, že on preto nie je s nimi (teraz to myslela dlhodobo v USA že s nimi nežije) lebo je s nami, a že som si s ním asi urobila deti a on preto nemôže za svojou rodinou a tak :((( Správa sa ako malé decko, a strašne žiarli že my tu máme rodinnú pohodu, ktorú oni nikdy nemali :(((...na druhej strane, je tu ako doma, deťom sa naozaj venuje a má ich rada a aj Adam ju zbožňuje...Tomáška má stále na rukách a mne už je potom aj trapne keď sa so mnou ona proste nebaví a hrá sa s mojimi deťmi a ja potom posielam Tibora nech mi donesie Tomáška že ho nakojím a prebalím.
A každý mi radí že ten týždeň mám vydržať a tak....ale to nie je riešenie, ona ostane jeho dcérou aj naďalej a navždy a nechcem takto trpieť vždy keď príde :(.
Předchozí