| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pappu,vydrž.Je to moc těžký,ale myslím si,že to slečna pochopí až bude mít sama děti.Když už doteď nepochopila,tak to bude nadlouho.Asi jsem tě nepotěšila,ale něco podobného bylo v rodině mé tety,-když došlo na další manželství otce a narození druhého dítka.Tam se to nespravilo nikdy,bohužel.

Marti,co to máš za chytrou knížku??Budu muset taky něco počíst,někdy fakt nevím jak na Adama,i když je v podstatě moc poslušný.

Jani,Adam nikdy nemluvil o sobě ve třetí osobě.Možná máš pravdu,já jsem o sobě taky tak nikdy nemluvila.Teď je to samé "já šám žvládnu,já šám udělám,já šám zkusím"...

Jinak vyšetření zraku jsme na tříleté nezvládli,Adam tam prostě koukat nebude jen proto,že to po něm chceme.Doktorka řekla,že se máme do konce prázdnin zastavit znovu ,až to doma prý natrénujem.Trénovat můžem jak chceme,když se zabejčí,tak neřekne prostě nic.

Dneska mně Adam ale potěšil,po ránu mi povídá: maminto,ty si ale klášná! těší mně to o to víc,že mi to ještě žádnej chlap neřekl a navíc tak roztomile!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.