Tomasek pouziva JA. Zlobi asi stejne jako vsechny deti.......a diky bohu za internet, ze si muzu precist ze v tom nejsme samy :-))
Perlicky----no perli porad. Minule prisel do koupelny a hlasi "mami kde mas pindu?...ty nemaas. A cim curas??? " Ja myslela ze mne picne :-)
A vcera ho moc bavilo hrat si na maminku. On byl maminka a ja miminko :-) Zacalo to tak, ze jsem mu chtela ukazat, jak mne prohani...mamiii sem a tam. Tak mi daval (jako ) cajik, a jablicko a bonbony...a vyzadala jsem si pisncku a kdyz jsem mu rekla ze chci precist pohadku...tak mi rika mami ale ja jsem prece kluk! :-))
A moc ho bavi byt v e stanu na zahrade.
Pappu, vydrz. My tim nemyslime nic spatneho, ze jeste tyden vydrz...ja jsem Te chtela jen trochu podporit. Drzim palecky at se to vyresi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.