Přidat odpověď
Holky dík dík dík.... Dnes ma skoro trafilo :). Boli sme na zmrzlinu a čakali sme Lili a ona sa dovalila aj s mamou, že ona sa nudí a že teda bude s nami... Ach jo. No keď videla že to asi nebol dobrý nápad tak povedala že je tam poriadna nuda tak že teda ide preč a že nechápe ako tu môžeme v takej nude žiť, že už sa nevie dočkať kedy pojde domov. A opýtala sa či v našej rodine sa vôbec niekedy aj zasmejeme. A keď odchádzala ešte ma stihla poľutovať že chúdatko asi mám toho dosť, lebo vypadám veľmi unavená!!! No Lili bola zjavne veľmi spokojná že tam mala mamu. A ešte Adamkovi začala veštiť z ruky a volala ho ku nej že ho vezme domov, on samozrejme chcel ísť...išla sa roztopiť z toho že je to celý Tibor a samozrejme Tomáško tiež :)))). A nezabudla ešte spomenúť že kolko je tu rasistov, vraj sa prechádzali po meste a stretli velikánsku skupinu skinheadov!!!! Páni moji, ja som skinheada v živote nevidela chvalabohu, ale zrovna ona v Lučenci stretla ich celú tlupu!!! Potom odkial asi tak berie Lili tie rozumy...
No a týmto túto svoju témičku uzatváram :))) SLUBUJEM!!!!! Už mi to naozaj nestojí za to trápiť sa, tá žena je naozaj trafená a kým bude Lili pod jej vplyvom, tak to inak nebude. Tak prepáčte že som vás tým zaťažovala :)))
Předchozí