Proč nemůže jet vaše dcerka na tábor? Možná by bylo dobré, aby chodila přes rok do nějakého kroužku a s ním jela v létě na tábor. Moje děti obě skautují, tudíž dcra byla poprvé na táboře ještě před tím, než šla poprvé do školy (bylo jí čerstvých 7). Byla tam s dětmi, které znala, já znala vedoucí, takže jsem jim ji "klidně" svěřila. Kamarádky dcerka chodí na břišní tance a pak jezdí na taneční tábor. My začínáme řešit trošku opačný problém - děti mají tolik aktivit a svých nápadů jak strávit prázdniny, že jsem měla problém najít týden, kdy s nimi někam pojedu s oběma :-))) (Manža bohužel dovolenou v létě nedostane) (Ale naše babičky fungují, v tomto ohledu máme kliku)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.