Ahoj Lenko, já rodila v Motole 11.5.2006 - a snad ti moje odpovědi pomohou a kdyby ne písni na mejlík. 1, registrace v porodnici do předu nutná neni doktor( tvůj gynekolog) tě tam odešle kolem 36-38 tt. Po té se tam zaregistruješ a už chodíš jen tam do poradny. 2, já byla po celou dobu s manželem, v přípravně i na porodním sále, můj porod byl ale rychlý (2,5 hod. od příjezdu do porodnice) a po celou tu dobu byl semnou.Pokud rodíš déle tak manžela pošlou domu a pak ho snad zavolaji, alespoň takhel jsem to pochopila od ostatních maminek. Kdybys měla jakkoukoliv pochybnost a dotaz v té poradně se můžeš na vše domluvit, je tam staršně milá paní doktorka ( Lenértová)ta mě i rodila a ta vše ti zodpoví.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.