Milé maminky,
ve zlínské porodnici jsem rodila 2x (ač jsem z Uherského Hradiště) a musím pět jenom samou chválu!!!První děťátko přišlo na svět o Vánocích 2003, chtěla jsem naprosto přirozený porod (moc jsem četla:-) a po 20-ti hodinách jsem byla opravdu vděčná za nabídku epidurální analgezie. Jediné, co mě dodnes mrzí je skutečnost, že jsem se bránila nástřihu a díky tomu jsem se pěkně natrhla, následná jizva mi působila zbytečné problémy v intimním životě...kdybych to nechala na nich, určitě bych udělala líp!
Druhý porod v červenci 2006 už byla balada - věděla jsem, jak rodit, jak pracovat s kontrakcemi, co chtít a na čem lpět...žádný epidurál nebyl potřeba, všechno do puntíku splněno, komunikace naprosto perfektní, libovolná volba porodních pozic (nejvíc se mi osvědčilo válení na porodním vaku na zemi) a bonus - úžasná empatická porodní asistentka - paní Jituška Kantová, díky níž mám z porodu fantastický zážitek!!!Dále musím pochválit paní doktorku Jolanu Konečnou, pana primáře Zábranského a por.asistentku Lidušku Konečnou! Oddělení šestinedělí bylo na vysoké úrovni. Já jsem si zaplatila nadstandardní pokoj a všem maminkám to vřele doporučuji, protože po porodu si opravdu každá zasloužíte klid, nemusíte řešit řvoucí miminko vaší spolubydlící a máte možnost neomezených návštěv (hlavně tatínka), což jsem velmi ocenila!Když jsem měla krizi spojenou s hormonálními výkyvy a nalitím prsů, nejvíce mi pomohly porodní asistentky Hanka Paveleková a Eva Kolářová, za což jim chci poděkovat. Přeji Všem maminkám,které budou rodit ve Zlíně, aby byly tak spokojené a vzpomínaly na porodnici s takovou nostalgií jako já. Ještě jednou děkuji za perfektní péči, Mgr. Eva Hudečková
Předchozí