Přidat odpověď
Ivka, unavena si pravdepodobne prave z tehotenstva, Ja som pri tomto tehotenstve najhorsie zvladala 3. a 4. mesiac, strasne ma bolel chrbat, bola som velmi unavena a na moje velke prekvapnie to potom preslo. Teraz som zase viacej unavena, ale uz mam iba 3 tyzdne do terminu. Dnes som bola na kontrole na gynde,doktor popocuval miminku srdiecko,zmeral mi tlak a bolo hotovo. Ked som sa pytala, ci nemam moc nizky tlak, lebo sa mi dost toci hlava poslednu dobu tak lekar len zahlasil, ze mam asi malo hemoglobinu. Chcela som vediet, ci je to male uz zostupene do panvy a lekar iba zahlasil, ze pravdepodobne ano, vobec sa na to nepozrel, to ma dost sklamalo. Keby mi teraz praskla voda tak neviem na com som. Tak som nakoniec trvala aspon na tom, aby mi dal este jednu kontrolu, lebo ma objednal az na 5.9. Tak aspon to urobil, a dalsiu kontrolu mam 23.8.
Katulec, diky za blahozelanie. Aj Ja prajem Zuzke k meninam vsetko najlepsie.
Martinka, to s tym nocnikom mi je luto. Emmku som tiez prave preto aby noocnik nevylievala sama do zachodu naucila na velky zachod, lebo to vsetko velakrat skocilo mimo misu.
Předchozí