Porodila jsem v Motole tento měsíc dceru Nicolku a byla jsem nadmíru spokojená a nadšená s přístupu personálu. Byla jsem na boxu jako třetí maminka, ale i přes to jsem si připadala jako, že rodím úplně sama a že se vše točí jen kolem mě. Je mi líto, že si nepamatuji jméno porodní asistentky byla totiž naprosto skvělá a moc trpělivá a to jsem v tu chvíli moc potřebovala. U porodu byl také můj manžel a je nadšený z přístupu a přijetí od všech. Můj další porod proběhne určitě opět v Motole. Chtěla by jsem také touto cestou poděkovat všem a popřát mnoho štěstí . . . Jitka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.