| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nebojte se látkových plen (několik argumentů a čísel)

No, já tedy porovnávat nemůžu, čekám prvního potomka, ale v tomhle mám jasno, přestože jsem velká milovnice přírody. Budu používat jednorázovky.
Autorka článku počítá pěkně, ale má tam trošku chybičky a ono to pak už tak jasně nevychází. O to, že 4 koruny na žehlení počítá i v době, kdy už se žehlit nemusí, nejde. Ale kam si započetla svůj čas (kterého ta péče o pleny stojí nemálo), únavu a to, o co takto stráveným časem přijde a mohla by využít k radosti z miminka, svému cvičení, procházkám, návštěvám kamarádek a prostě vůbec tomu BÝT V KLIDU?Tyhle počty znám a vyvraet je je zbytečné, je to stejné jako třeba u lidí, kteří si třeba staví 10 let dům a připadá jim to levnější než se zadlužit a bydlet bez stresů a stržených zad za rok. Jsou to velice zavádějící a myslím, že i škodlivé hypotézy. Náš čas je mnohem cennější než elektřina a prášky. A tím, že se obětujeme, přírodě nepomůžeme, což je sice smutné, ale je to tak. Ani kdybychom udělaly my maminky zástup ad Aše až do Břeclavi a "vrhly se na to", myslím, že každá fabrika (kde třeba naši manžílci vydělávají) nás s přehledem všechny převálcuje.
Na své miminko se moc a moc těším a chci si ho užít. Tudíž si nehodlám máčet ruce v pokaděných plenkách a žehlit se s nimi po večerech ani ty první tři měsíce. Jsem přesvědčena o tom, čas na to si miminko vychutnat mi nikdo nezaplatí a i ta čistá koupelna mi hodně pomůže s nervy. Očekávám totiž mnoho návštěv kamarádek, dalších maminek i rodinných příslušníků, tak přece nebudu furt někam uklízet smrdutej pokaděnej lavor! :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.