Tak jsem si tu po dlouhé době přečetla názory na porodnici a musím říct,že mě dost zaráží,jak se dokáží chovat některé dospělé ženy,matky.Myslím si,že v době,kdy si každá z nás může zvolit porodnici jakou chce,není nutné,aby jiná žena nevybíravými způsoby hanila jakoukoliv porodnici.Ano,pokud některá z nás chce slyšet (spíš si přečíst)názory na danou porodnici,můžeme jim je sdělit,ale rozhodně je nenabádáme k tomu,aby se rozhodli tak či onak,jsou to dospělí lidé s vlastním názorem,a pokud ho nemají,je čas si ho udělat,věřím,že ve většině porodni pořádají kurzy,je možné se jich účastnit,zeptat se na co je potřeba,nebát se,od toho pusa je.A pokud se vám nebude něco líbit,ozvat se,to samé platí v případě,kdy už rodíte,pokud se vám něco nelíbí,ozvěte se,zeptejte se,od toho tam všichni jsou.Myslím,že bychom tady neměly budoucí maminky děsit,ale pouze jim sdělit svůj názor.
P.s.moc se mi nezdá,že by si sestra dovolila nazvat vás tlustou krávou.A pokud tomu tak bylo,nechápu,proč jste si nestěžovala.
Předchozí