| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nebojte se látkových plen (několik argumentů a čísel)

Vahavko, splachuješ po sobě na záchodě? Určitě ano, že? A několikrát denně. Tak si představ, že jedno to spláchnutí je jeden kýbl vody, do kterého namočíš ty plínky a pak ji vyleješ a plínky přendáš do pračky. A jak píšu já, nic jsem nenamáčela, je to zbytečné, jen ty pokakané (používala jsem separačku, že které se boban shodil do záchodu a na plíně skoro nic nezbylo) do malého lavůrku, zdůrazňuju, že nic v koupelně nesmrdělo, plíny byly po vyprání na 90 čisté, měla jsem jemný typ (vypadá jako fáč) který netvrdnul ani bez aviváže ani bez žehlení, takže jsem nežehlila, jen prvních 6 týdnů. Vše co jsem udělala bylo že jsem po přebalení hodila plínu do pračky, až byla plná (asi jednou denně) tam dala prášek a s předpírkou pustila. Pralo se to samo a já to pak roztřepala a pověsila, a usušené poskládala a dala do skříňky.
Pak jsem přešla na vyhazovací a měla problém s oblečky, protože jsem je prala zaráz s plínkama, ale samotných se mi pračka tak brzo nenaplnila, prát to s oblečením pro ty starší se mi nezdálo, tak jsem musela přikupovat.
Jinak k látkovým bych se v případě dalšího dítěte asi už nevracela hlavně proto, že ty báječné plínky co mám postupně odešly a mám jich už jen tak polovinu, což se při jejich hebkosti dobře užije na pusinku a pod hlavičku, a ony ty vyhazovací taky moc hezky vypadají. Ale kdyby to bylo nutné, dát látkové, nevidím v tom problém.
Většina mladších maminek si to asi ani neumí předstvit, připadá jim to něco jako brontosaurus, tak proto tak argumentují proti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.