Můj porod v HB porodnici proběhl k mé naprosté spokojenosti. Chci velmi poděkovat panu doktoru Rafajovi a porodním asistentkám p. Havlíčkové a p. Pažurové. V přípravném pokoji jsme byli s manželem zcela v klidu a v přítmí, PA jenom občas přišli a zkontrolovali průběh a měli pochopení.. Měla jsem pocit jako bych rodila doma, tak v klidu a v pohodě mi vše připadalo. Na samotný porod jsem se nemusela přesunout na jiný pokoj, rodila jsem na stejné posteli, vybrala jsem si polohu na čtyřech, šlo to i když jsem byla prvorodička. V porodním plánu jsem napsala, že nechci nástřih (pokud to bude možné), nenastřihli mě, nebylo to potřeba i když synáček nebyl malý - 3850g, 54cm. Také na oddělení šestinedělí jsem byla spokojená, nesetkala jsem se s žádnou nepříjemnou sestrou ani jiným členem personálu. Chci také poděkovat odd. novorozeneckému, kde mi sestřičky a dr. Weberová moc pomohli v kojení. Příště bych ráda rodila opět v HB a můžu jenom doporučit. Ještě k prádlu, jak o něm píší některé paní přede mnou, já jsem se s ničím takovým nesetkala, nikam jsem špinavé prádlo odnášet nemusela, když bylo potřeba postel převlékl pomocný personál.
V téhle porodnici je opravdu nádherným zážitkem, přivést dítě na svět.
Hodně štěstí všem!
Firstovka
Předchozí