Holky, nechapu, proc jste tam sly (chcete jit) zase? Vyhovuje vam, ze vas pripoutali nebo nedali nic na bolest? (je to i moje zkousenost) Dobre, na protivnou PA muzete narazit i jinde, ale snad nikde v Praze krome Vinohrad vam nehrozi, ze budete lezet na zedech pripoutana celou dobu aj. Detska lekarka byla fakt super, ale nechcete mit mimi porad u sebe? Co kdyz nebude misto na pokojich s rooming-in (dalsi Vinohradsky unikat)? A ty sprchy a zachody byly hrozny! Potrebujete to??? Ja vas nechapu, nemusite prece tam jit. Uz me tam nikdo nedostane, sla jsem rodit jinam a byla jsem velice spokojena.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.