diky moc za pár názorů. Gelovky už mám taky několik let a mám je taky spíš kratší a většinou na nich francouszkou manikuru, i když je mám delší kdy dorůstají tak s nimi manipuluji narpsoto v pohode, i se hrabu třeba v záhondku:-)) takže si je nechám jen zkrátit na co nejmenší délku a pak se uvidi. Až půjdu do porodnice na poradnu tak se tamna to taky optám, chystám se do Neratovic (mimi bude v říjnu ):_))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.