Prarodiče mají právo žádat o styk s dítětem a podle mne je to vcelku fér pokud mají s dítětem dobrý vztah a jsou na ně zvyklí.ale zase záleží na tom jací jsou, já třeba tajně doufám, že to naše prarodiče nenapadne žádat, protože to bych nerada, jelikož o naší dceru od narození nejevili nejmenší zájem. Neviděla jsem je od těhotenství a myslím nebo spíš doufám, že by to soud ani neschválil. Naše dcera už je sedmé nebo osmé vnouče a tatínkovo druhé, jenže aby nedocházelo ke konfliktům tak přednost před druhým dostalo první, ale druhá babi a děda jí to naštěstí vynahrazujou opravdu velkou láskou a aspoň pro ně je první. Jen mi tím trochu pošlapali iluze, jelikož jsem si myslela že na pořadí nezáleží, že děti jsou prostě děti...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.