Ahoj Veroniko.Jsem vdana 3 roky a rok se ted snazime o miminko,ale kazdy mesic prichazi smutna nalada,deprese.Vsak vis.Kolem je plno miminek,skoro vsechny me kamaradky jsou tehotne nebo uz mimi maji a ja porad nic.Uz jsem vyzkousela taky vsechny "babsky rady",ale porad nic.Navic mi zjistili vysokou hladinu prolaktinu,tak beru hormony,aby se hladina snizila.Stale vsak verim,ze vsechno bude OK.Ale Tvoji metodu urcite pri nejblizsi prilezitosti zkusim a treba to vyjde a bude to lepsi,nez do sebe hazet nejruznejsi prasky.Vsem stastnym tehulkam a zatim nestastnym snazilkam drzim strasne moc palecky a doufam,ze nam to vsem vyjde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.