si ce jsem chlap, ale přesto otec, vím jak je pro mne těžké jít s dětmi do nemocnice i když je to pro jejich dobro a neznám lepší prostředek a ulehčení než je přítomnost jednoho z nás rodičů. Váš příspěvek mě zděsil, jestli máme takové lékaře s přístupem jako Vy, tak se nedivím že naše zdravotnictví je takové jaké je. Z Vašeho přístupu na mne dýchá cynismus a to co vy nazýváte "hysterickými rodiči" mě jen utvrzuje v názoru, že někteří lidé i přes svoje vzdělání nechápou základní a obyčejné věci. Myslím že projevit aktivně zájem o své dítě a snažit se eliminovat jeho trápení ( byť pro jeho dobro ) není hysterie... je mi smutno z Vašeho pohledu na věc...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.