Vážené čtenářky těchto stránek a milé budoucí maminky. Porodnice ve Vyškově je opravdu kvalitní. Mohu to potvrdit z vlastní zkušenosti. Když jsem vybírala místo, kde přivedu na svět naše miminko, navštívila jsem tyto stránky, po té jsem se ptala kamarádek, které ve Vyškově rodily a nakonec jsem se jela do porodnice podívat. Pozitivní názory, které jsem ode všech slyšela jsou shodné se zkušenostmi, které dnes z Vyškovské porodnice mám. Příjemné prostředí, profesionální a lidský přístup, dobrá předporodní příprava. Péče personálu před, v průběhu ale i po porodu nezklamala mé očekávání. Mohu jen doporučit. Hodně štěsí přeje maminka Pavlinka. PS: Děkuji moc všem z porodnice Vyškov.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.