| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jmelí už nikdy!

Je pravda, že doktoři mají nejraději děti klidné a takové, co si nechají všechny zákroky v pohodě líbit. Ale pokud se setkají s dítětem, které vybočuje s tohoto jejich normálu, tak se mění i jejich chování, tak jako maminčino, když ji dítě zlobí. Když dítě zlobí, je i maminka nervozní, nemůžeme se divit doktorům, že jsou ještě víc, než maminky. Maminky jsou na chování dětí zvyklé a vědí, že nic nezmůžou, že prostě dítě takové je.
Já jsem nikdy s doktory neměla problémy, nemusela jsem se s nimi dohadovat a hádat, protože moje děti jsou na lékařských ošetřeních v pohodě. Se synem jsem chodila na proprachování nosních dutin, když mu bylo 7 let. Muselo to být pro něho hrozné, ale on to zvládal jen se slzami v očích. A doktorky ho strašně moc chválily a stěžovaly si na děti, které musí při takových zákrocích držet málem ve svěrací kazajce. Ale s tím přece musí každý doktor počítat. A tak jako my v práci měli kurzy chování k zákazníkům a obchodním partnerům, tak i oni by měli mít kurzy - jak zvládat děti.
Nejhorší pro maminku je, když v ordinace "schytá" od lékaře, že má dítě rozmazlené a že je zlobivé. Ale jen ona moc dobře ví, že to dítě takové je a že se v některých situacích prostě zkrotit nedá.
Na dítě platí laskavé chování. Pokud začně lékař v ordinaci nervóznět a mít chování podrážděné, je jasné, že i dítě je tím pádem zlobivější. Když sestry nebo lékař umí dítě i při zákroku bavit a zabavit ho, tak to s dítětem jde hned lépe. Jenže na tohle lékaři nejsou. Oni jsou na to, aby léčili.
Já mám naštěstí opravdu zkušenost jen s lékaři, kteří byli klidní a trpěliví. Možná ale jen proto, že i moje děti byly klidné a trpělivé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.