V této porodnici jsem rodila v roce 1994, 1998 a 2001. Každý ten rok docházelo ke změnám jak v péči o rodičky tak i v péči o miminka a byly to změny k lepšímu. Všechny porody jsem měla bez komplikací, dalo by se říct velmi lehké, proto jse nepotřebovala sestřičky žádat o jakoukoliv pomoc a tudíž se mi nedostalo nikdy odpovědi "ne". Ale je pravda, že jsem byla vždy pochválena za "dobře odvedenou práci".Holení a klystýr jsem absolvovala, určitě mi to pomohlo a já tak mohla beze strachu že se po.... přivést dítě na svět. Při třetím porodu mi bylo nabídnuto, abych si trochu pohopsala na balonu, ale já jsem tuto možnost nevyužila, bylo mi mnohem líp, když jsem mohla "jenom chodit", protože jsem trpěla během téměř celého těhotenství bolestmi stydkých kostí, tak proto jenom to chození. Nastřižena jsem byla jenom v prvním případě. Po porodu mi miminko dali na bříško a já se na něj chvíli mohla dívat a dotýkat se ho. Pak si ho odnesli, já jsem mezitím musela ležet dvě hodiny s rukama podél těla a nehýbat se, abych moc nekrvácela. Takže mi nevadilo, když miminko po tu dobu nebylo se mnou, jak bych se o něj asi mohla starat, že? Návštěvní hodiny jsou sice od 13 do 18 hodin, ale jestliže tam někdo přišel mimo tyto hodiny nebyl vyhozen. Dokonce i v době zákazu návštěv kvůli chřipkové epidemii některé sestry návštěvu povolily. Co se týká péče o miminko a kojení, vždy mi ukázali jak o dětátko pečovat, i když věděli, že už mám druhé či třetí dítě a neodbývaly to. S prvním přiložením dítěte k prsu také vždy pomohly a nemusela jsem si o to žádat. Kdykoli jsem měla nějaký menší problém, mohla jsem jít za sestřičkami ať byl den nebo noc a ony ochotně poradily. A nejhezčí na tom bylo, že mě pokaždý osud zavál na stejný pokoj. No není to nádhera? Samozřejmě i v této porodnici se mi také několik věcí nelíbilo, ale byli to jen drobnosti, kterými nemělo cenu se zabývat. Já zde byla spokojená. Jestliže máte někdo zájem dozvědět se něco víc, ráda odpovím, třeba bych si ještě na něco vzpomněla.
Předchozí