Zdravím všechny čtenářky, zvláště ty, které zažívají něco podobného jako já. Mám delší cykly a nepravidelnou menstruaci. Asi 36 DC jsem na sobě začala cítit změny, začala se mi zvětšovat prsa a byla bolestivá, bolelo mě celé tělo, jako bych vážně měla chřipku, ale bez rýmy a kašle. A tak jsem neváhala a testovala. Použila jsem test Unimark proužek a testovací čárka vyšla slabě a po limitu. Test jsem pak jěště opakovala- Mamatest 42 DC negativní, znovu Unimark 45 DC stejně slabá čárka jako předtím, 45 DC jsem si ráno dělala test BEST a čára vyšla sice silná ale skoro průhledná. 45DC jsou moje příznaky jěště intenzivnější. Prsa se mi zvětšila jako nikdy předtím (dokonce mi prosvítají žíly)a bolí nepříjemněji než kdy jindy. K mému neštěstí, jsem ale dostala menstruaci. Neumím si moc vysvětlit, proč, když už mám menstruaci - sice slabší, ale mám - moje "těhotenské" příznaky přetrvávají a já se cítim pořád stejně. Nechci to jěště vzdát, chci si jěště myslet, že to třeba vyšlo! Myslíte si, že jakákoli čárka na TT je možné těhotenství? Vím, že některé ženy menstruují a jsou těhotné. Jak by pak "vypadala" a jak dlouho by trvala menstruace v 1 . měs. těhotenství? Jestli jste někdo něco podobného zažil, dejte vědět, ať vím, že v tom nejsem sama...
Předchozí