rodila jsem v Hradecké porodnici celkem3krát.V r.1993,6maminek leželo vedle sebe oddělené malou zdí.1998,pokoje už byly nové,přístup doktorů však otřesný.Narodlio se mi postižené dítě,nikdo mi nic nevysvětlil a p-doktorka Kaplanová-dětská lékařka mi dokonce řekla at už se jí na nic neptám,že ji tím trápím.No utrápená jsem měla být spíše já.V r2001 to byl konečně šťastný porod,zdravá holčička a příjemný personál p.doktorka Musilová.Je to asi opravdu o lidech,aŤ je porodnice sebelíp vybavena,tak nic nenahradí přístup doktorů a sestiček k maminká.Přeji této porodnici hodně spokojených maminek,protože v odbornosti jsou tam lékaři perfektní.Když jde o zdraví miminka i maminky.Měli by se však zamyslet v lidském přístupu k rodičkám
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.