6.6.2005 v 8.25 se nám narodila v Třebíči naše beruška Andrejka.Jsem zdravotní sestra v téže nemocnici a tak vidím tak trochu "pod pokličku".Moc moc moc děkuji za vedení porodu jaké nám bylo s manželem dopřáno.Především vrchní sestře J. Dočkalové a MUDr, M.Mařákové, které pomáhaly Andrejce na svět.Jsem prvorodička a vyslechla jsem si "horory" o tom co mě čeká.Absolvovala jsem předporodní kurz, a řídila se radami.Porod netrval moc dlouho,manžel mi velice pomohl a našla se i chvilka na vtípky.Já i manžel máme z toho dne nejúžasnější pocity za celý náš společný život.Můj dík patří také sestřičkám na odd.šestinedělí,především za umožnění téměř celodenního pobytu čerstvého tatínka u svého dítka /mají spolu úžasný vztah/, a také za celkový přístup ke mě a Andrejce, za pomoc v začátcích kojení / mimochodem kojím dodnes a asi tak rychle nepřestanem/. Ještě jednou DÍKY,zůstaňte takový jací jste.Hana B.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.