kvůli tomu jsme s manželem před 4 lety měnili zubaře, protože mi odmítal ošetřit druhého syna. Našli jsme zubařku a sice jezdíme 50km,ale 2x za rok to člověk přežije.
Já osobně bych začala pátrat a ptát se a určitě někoho seženete. Jasně, že děti občas nespolupracují,ale krom jedný návštěvy jsem s dětma problém neměla. Dr si nechala plexisklo a syn se jí mladší bál. NAkonec ho sundala a nechal se vyšetřit. Ale než nám došlo co mu vadí bylo aso 10minut. Až když si přišla do čekárny pro manžela bez něj a mladší tam zase šel bez problémů nám to došlo.:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.