Dobrý den,
já se jmenuji Markéta, se svým jménem jsem spokojena, nikdy jsem rodičům nenadala, že by mi vybrali nějaké hrozitánské jméno. Ovšem teď se s manželem dohadujem na jménu našeho miminka. Paní doktorka mi řekla již ve 3. měsíci, že to vypadá zatím na holčičku, takže klučičí jméno moc neřešíme, spíš jde o to holčičí, na kterém se ne a ne domluvit. Můj manžel by chtěl totiž Julii a mě se více líbí Nela, Daniela nebo Nikol, ovšem moje máma začala, že Nela je jak na psa, že to jim nemůžu udělat, manželovi se tyhle jména také nelíbí, trvá si stále na svém. Docela už mě to štve, protože vždy musí být vše po jeho. Zrovna tak výběr s kočárkem, chce ten tříkoláč, který mě se nelíbí, chtěla bych prostě normální čtyřkoláč. Nevím, jak to vše vlastně dopadne, kdo nakonec vyhraje, jaké jméno naše mimčo bude mít. Nakonec se asi naštvu a pojmenuju dítě po sobě, protože s tím by souhlasili všichni. Jenže z různých důvodů jako že bychom si v budoucnu otevírali nechtěnně poštu, jsem nechtěla dítě pojmenovat po sobě. Jinak na jména i cizí jsem se ptala na matrice, vybírala jsem podle internetu i starší jména na vašich stránkách a zalíbila se mi právě Nikol, která už v kalendáři není, je tam pouze Nikola, co jsem si všimla. Uvidíme, třeba to nakonec bude kluk a všechno dopadne ještě jinak...
Předchozí