ahoj.v Táborské nemocnici jsem poprvé rodila v březnu r.1988.Přístup lékařů byl skvělý.Některé maminky co znám si neustále stěžovali na táborskou porodnici,dodnes nevím proč.Ale mě to stejně nikdy neodradilo a nikdy jsem neuvažovala rodit v jiné porodnici.Táborští lékaři mi přivedli na svět 5 holčiček .Tu poslední přivedli na svět 9.února 2006 ve 14,05. Tímto bych chtěla poděkovat Všem lékařům i sestřičkám z porodnického oddělení za skvělý přístup,jednání i za humor ktery mě vždy během porodu povzbudil a dodal mi sílu.takhle by to mělo byt pořád.Táborská porodnice si zaslouží velikou pochvalu.Jejich jednání je na pravém místě a věřte mi že i když sestřičky dávají rady ,myslí to s námi maminami dobře...dík za to že tu jsem Romanka 6,5 měsíců s maminkou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.