Porodnici Bohunice můžu vřele doporučit. Chovali se k nám krásně od začátku až po porod a péči o naši dceru Nicolku. Když začaly kontrakce, zavolali jsme do Bohunic, jestli můžem přijet zdali nemají plno. Po domluvě jsme se vydali na cestu. Dojeli jsme kolem pul paté, tam mi dělali monitor, který neukazoval žádné bolesti. I tak si mě paní doktorka nechala v porodnici, že kontrakce vydí na břichu. Šli jsme na ultrazvuk, kde mi při vstávání praskla plodová voda před šestou. Pak jsme se odebrali na box s modrou barvou, a tam s manželem jsme trávili kontrakce k porodu.Dostala jsem nálev, holila jsem se doma. Taky antibiotika, protože jsem neměli výsledky z mého vyšetření u gynekologa. Porod probíhal rychle, Nicolka se narodila v osum čtyřicet.
Už v těhotenství jsme věděli, že Nicolka bude podstupovat zákrok na dilataci tlusteho střeva. Tak po porodu mi ji druhý den odvezli do Černých Polí v Brně. Kde Nicolka ještě v této chvilce pobívá a čeká ji druhá operace. Tuto porodnici můžu vřele doporučit hlavně paní doktorku Strmiskovou a porodní asistentku paní Hruškovou
Předchozí