Ahoj ja jsem dostala od doktorky papir kde jsem mela vyplnit moje a pritelovo jeno a jmeno pro nase mimi a pak jsme sli na matriku nahlasit to ted jdu 6.9.na ultrazvuk a tam to nejspis odevzdam a asi si me rovnou zapisou ze chci rodit v Chomutove dala bych ti vedet az to budu mit za sebou.A jinak jsem ti chtela napsat pravy opak o pani doktorce Frslinkovy.Bohuzel jsme s pritelem museli podstoupit umely oplodneni ktery se ale nezdarilo mela me na starost prave pani doktorka Frslinkova povzbuzovala nas a moc nam prala aby to vyslo ale bohuzel a pak se stal zazrak otehotnela jsem prirozenou cestou hned jak jsem to zjistila volala jsem pani doktorce mela velkou radost a hned jsem musela prijit na krevni testy aby se to potvrdilo pak jsem ji poprosila jestli si me vezme pod svy kridla a souhlasila moc ji totiz verim a jenom doufam ze se mi po stesti a budu ji mit i u porodu.Je to skvely clovek a to co dela pro zeny ktery maji problem s otehotnenim jestli je problem v zene nebo v muzi (je jedno) to je az neuveritelny ale to uz nikdo nevidi obdivuji ji co vsechno zvladne a to ma jeste cas na normalni ordinaci.Ja jsem spokojena a nikdy jsem s pani doktorkou nemela sebemensi problem ano byva razna ale asi nejspis ma i duvod.Je to moje zkusenost a za sebe muzu rict ze jsem rada ze ji mam. ahoj
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.