Chtela bych jen napsat maminkam svou osobni zkusenost z porodu u Apolinare a take timto alespon trochu podekovat tamnejsimu personalu jak porodnickemu, tak i na oddeleni sestinedeli. Do porodnice me manzel dovezl 6.6. rano, protoze mi odtekla plodova voda a porodila jsem az 7.6. v 18.30 hod., takze jsem si tam i nejakou dobu pobyla a za tuto dobu se tam vystridala 3x smena na prijmu a vsichni byli bezvadni a snazili se pomoct. Samotny porod probihal bez problemu a myslim, ze take hodne diky pomoci porodnich asistentek, doktora a samozrejme take diky pritomnosti meno manzela :-). Po 2 hodinach po porodu me prevezli na oddeleni sestinedeli a i tam musim rict se chovali vsechny sestricky a doktori skvele a snazili se pomoci jak mohli. Byla jsem na normalnim pokoji, nemela jsem nadstardard a tyto pokoje jsou po 3 a miminko Vam hned prinesou k prilozeni a kdyz chcete a miminko nema zadne problemy, tak Vam ho tam hned i nechaji. Po porodu me pustili 4ty den domu, protoze ja i holcicka jsme byly v poradku a maminky musim Vam rict, nic se nebojte. Porod za to krasne stesti, ktere pak budete doma mit urcite stoji!
Romana
P.S. Pro ty, ktere zajimaji detaily jako klystyr, holeni a nastrih. Ano, dostala jsem klystyr, ale neni to nic strasneho a docela mi pomohl, oholi Vas taky, to udelali hned na prijmu, ale oholi Vam pouze rodidla dole v miste, kde by mohlo dojit k nastrihu, aby lepe videli, zda je nutny, nebo ne a aby se jim take snaze silo a neprekazeli jim chloupky. Nastrizena jsem byla taky, ale az ve chvili, kdy to jinak neslo. Siti me cca 2 dny dost pobolivalo, ale uz je to dobre a da se to vydrzet. Jak rikam, neni to zadne drama a nemate se ceho bat.
Předchozí