Pecka? Tak to si taky neumím představit, ale je fakt, že už mi to taky někdo říkal, i moje kamarádka, která má pět (5) dětí a dokud se jí nenarodilo to čtvrté, myslela si, že na výchově dětí vcelku nic není:-) A říkala, že její divoký syn, který byl asi tak v těch třech, čtyřech letech na zabití, se pak kolem těch šesti, sedmi hrozně změnil a uklidnil a uzavřel do sebe zase až takovým zpsůobem, který také naznačuje, že je z jiného světa trochu.
Našemu divočákovi jsou čtyři pryč, dneska jsme byli an návštěvě u kamarádů, ti zatím děti nemají, a říkali, že Matouš je skvělá antikoncepce:-), kočka se radši schovala v koupelně, mladší syn se bránil kousáním atd. Nebýt to kamarádi, msuela bych asi chrlit jednu omluvu za druhou, naštěstí on vystudoval speciální pedagogiku, takže není teřba vysvětlovat, naopak, možná už jsem to tu psala, opět řekl, že je to podle něj jasná forma LMD, že se Matouš prostě neumí soustředit či reagovat na pokyny. On se ale pak přece jen trochu uklidnil a vyblbnul, takže to už pak vypadalo jako standardní dětské blbnutí - úvod se ale nedá pospat jinak než jako že chodil po stropě.
Předchozí