Benešovskou porodnici jsem si vybrala podle referencí. Na internetu s výjimkou lehké kritiky některých lékařů byly samé pozitivní ohlasy. Moje vzpomínky však tak dobré nejsou. Ještě dnes se mi dělá špatně, když se mi vybaví zážitky z porodnice. Tišící prostředky nezabraly, epidurál mi nikdo nenabídl. A nejen samotný porod. Také chování a jednání některých sester z novorozeneckého oddělení. Naprosto necitlivé. Únava, jakou jsem nikdy nepoznala. Trvala rok a půl. Dodnes se léčím z následků. Takže já a Benešov: už NIKDY!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.