ahoj Silvo, tak to je opravdu nasup. Ja uz nespim 3 mesice a jsem z toho docela znicena. Terezka sice vecer usina sama, ve sve postylce, cca v 19-20 hod - podle toho, kdy vyjde krmeni. Neni s ni zadny problem. Potom se budi cca ve 23 hod a nasledne za dalsi 3 hodinky a potom uz zkracuje po dvou a k ranu po jedne hodince - peklo. Budi se kolem seste a uz chce byt aktivni. Nastesti v noci chce jen nakojit a pak opet usina ve sve postylce - snazim se nedelat prilis kompromisy (zatim je nevyzaduje :o)), protoze ja bych v noci s ni v posteli neusnula, mam hruzu, ze bych ji zalehla (i kdyz se to pry nestava), a tak bych asi spala jeste neklidneji nez ted. Pres den je skvela, po nakrmeni si hraje s hrackami, ktere ji pravidelne obmenuji - na hrazdicce. Poznala jsem, ze to je dobra investice. Nakoupila jsem ruzna chrastitka a plysaky - dostala jich dost od znamych a pridelavam je vsemozne k cemukoliv, co se ji muze dostat do rucicek. Sama se tak zabavi a potom vetsinou usne, tak na pul hodinky, nekdy i na hodinu. Jenze sama to urcite znas, take se Ti nechce spat vzdy, kdyz je moznost a tak jsem obcas pekne zbita... :-) Ted tady ctu, ze i jine maminky maji stejny problem a moc me to potesilo, tedy ne to, ze se take nemohou vyspat, ale to, ze nejsou vsechna ostatni miminka dokonala a jen ta moje holcicka je ciperka... Mam pocit, ze vsechny moje kamaradky a zname maji dokonale deti, ktere spi, papaji, nezlobi a vubec jsou desne uzasne - uz mi to hrozne lezlo na nervy, tak tim chci rict, ze jsem rada, ze v tomto "boji" nejsem sama!!! :o) Preji Ti brzke zlepseni! Helena.
Předchozí