Dobrý den.Rodila jsem v roce 2002 a 2004.Musím říci,že lékaři a gynekologové,včetně pana primáře jsou v této porodnici skvělí.Poznala jsem jich hodně,protože můj první porod trval trochu déle.Po celou dobu mohl být manžel u mě a dokonce mu sestry daly oběd.Se sestřičkama jsem byla též spokojena.Je pravda,že jsem se hodně ptala,hlavně kvůli kojení.Načteno jsem o kojení měla dost,ale teorie je jiná,než praxe.Proto bych zde uvítala sestřičku,která má speciální kurz kojení.Také nikdy nezapomenu na vynikající partu maminek ,která se zde v únoru 2002 sešla. Porodnici doporučuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.