Přidat odpověď
tak jdu trošku reagovat. Pořád nám to blbně. Strašně dlouho se to načítá,takže jsem přečetla jen tu jednu stranu. Na víc mi nestačí nervy.
Dito - je fajn, že máte novou učitelku hodnou. My letos dostali také zase novou, takže zase nové zvykání. Pak jsme dostali staronovou, se kterou jsem měla kdysi dost konflikt, takže taková zvláštní kombinace, ale kluci to nesou po dnech volna dobře. První den kupodivu prý poplakával Mireček, že je mu smutno,ale bylo to opravdu jen ten první den.Martínek je šikovný, že to dobře snáší. No a Nikče nezávidím, že se musí rozhodovat mezi kámoškama. Sama si tohle pamatuji a většinou to dopadlo, že se druhá kámoška urazila :-) Ach jo, jsou to problémy :-)
Leni - takže jsem tak početla, že by možná dvojčátka :-))) To by byl gól viď? No co by se dalo dělat. Měli by jste veselo :-) Nevím, co víc jste o tom psali, ale hlavně aby jsi byla zdravá i ty a aby jsi vše pěkně prošla bez problému, které ti hrozily. Mišce přeji, aby si brzo zvykla na školku a zlepšilo se ranní vstávání. U nás se také nějak nechce vstávat, ale pak se rozkoukají a už lítá celá chalupa. Zpívám jim písničku" vstávej semínko olala" a oni se tomu smějí a dělají jako když roste kytička. No ale stejně musím už vymýšlet něco jiného, neb je to stejně brzo přestane bavit .-)
Co se stalo s autem? Vy jste bourali? Ježiš, hlavně snad jste všichni v pořádku!!!!! Jinak oslava u nás dopadla dobře. Víc než jsem očekávala. Poznala jsem druhou stranu příbuzenstva, takže to bylo velmi příjemné. No sešlo se nás skoro třicet, takže to byl hukot, než se všichni obsloužili, ale večer se pak pilo a hlavně - pánská společnost se přesunula do sklepa k pivu, takže ti si tam dost vystačili, no a my baby pokecaly. Pro děti jsem připravila něco jako dětský den, takže ani ty nepřišly zkrátka. Ale popravdě - léčila jsem se tři dny :-(
Jo a třetí místo Mišky v běhu - GRATULUJI je šikovná. Tady u nás ve mlýně také pořádali dětský den, takže jsme pařili nejdřív s dětmi, pak s dospělými. Po dlouhé době jsem střílela ze vzduchovky (jeden z úkolu) a normálně jsem se i trefila :-)))) Největší hřeb večera bylo, že přišel farář, na kterém jsem to vůbec nepoznala ( řekli mi to v půlnoci ). byla s nim taková prča a strašně hezky hrál na kytaru. Jediné co mi na něm bylo zvláštní bylo, že hrál náboženské písně. z toho jsem byla, jakožto nevěřící celkem hin. No v noci jsem to pak pochopila :-)
Adél - no tak takovéhle debaty jsou u nás také pořád. Už jste řešili, jak přišly děti na svět? Jelikož u nás je to za pomoci IVF, tak to pořád nějak okecávám, ale už jim povídám, že né každý se narodí přirozeně. Téma bimbísek a buchtička je na denním pořádku.
Co dělá třetí holčička? Teď, promiň mi to , vypadlo mi jméno. Určitě z ní máte velikou radost. Až budeš mít fotečku, tak jí sem zase dej
Tak jo, holky - jsem se rozepsala. Musím jít vydrbat kluky, večerníček zkončil, tak už volají. Až je dám do pelíšku, tak ještě zavítám. Manžel mi teď jezdí dost pozdě domu, tak je mi nějak po večerech smutno. No ještě to musím týden vydržet.
Tak zatím papá. Příště už budu stručnější :-))))))
Předchozí