Přidat odpověď
Diky za prani,aby se Misce libilo ve skolce..dneska uz to bylo fajn..slibila jsem ji,ze pujde po obede a jak byla v pohode a odpo jsme sly hned na hriste a pak pripravovat byt na vymenu oken..ted mame cely byt pod igelitama a rano prijdou a bude se bourat:)uz aby to bylo za nama..Misu si odvezla babicka domu a zitra jedou na cely den na chatu,tak byla opet spokojena,ze nemusi do skolky..v patek pujde zase po obede a pak se pujdeme obe ostrihat..uz se tesim:)takze nejen okna,ale i my budem novy:)) jo a vlastne jeste chceme Mise vymalovat pokojicek barevne a obyvak taky..tak jsem zvedava,jak to vsechno zvladnem:))
Veri, myslela jsem na tebe,co se deje..tak jsem rada,ze uz zase zijes:)) Jsem rada,ze se rodinna oslava povedla!s tim fararem to je dobry:)) Psaci stul jsme zatim nekupovali, ale zrovna dneska jsem koukala na tu rostouci zidlicku a taky mi prijde jednak nehezka a nedovedu si predstavit,jak se na ni muze sedet..ale misi sestrenice ma takovy ten naklapeci stul a prijde mi to dobry...
Dito,taky jsem zazila kamaradstvi ve trech :) a je to des..to se pak vetsinou dve spolcej a treti je nestastna..tak at dobre zvoli:)
jo,Veri, dvojcatka doufam neeee:))
Předchozí