Taky bych polemizovala a tak trochu nechápu, co se dneska kolem těch dětí pořád řeší. Skoro jako by každá odlišnost od tabulek měla svoji diagnózu...Zlobí? = má lehkou mozkovou disfunkci. Blinká? = má reflux, atd. atd.....Moje dcerka taky měla tendenci prohýbat se do luku, polohu na bříšku neměla ráda a dělala "letadýlko" místo "správného pasení koníčků". Nijak jsem to neřešila a taky nechápu proč bych měla - ani tento článek mi na to neodpověděl, co konkrétně by se stalo, kdyby se s dětmi necvičilo? Malá sedí od 8 měsíců, stojí (i bez opory) od 9 měsíců a teď už chodí. Je veselá a většinou v pohodě, tak o co jde???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.