Milé nastávající maminky. Ráda se s Vámi podělím o zkušenost z GP nemocnice Chrudim. 29.7.2006 jsem porodila své první vytoužené děťátko. Před porodem jsem se samozřejmě strašně bála a o to víc, když se Kájovi na svět vůbec nechtělo. Přenášela jsem v těch strašných vedrech celý týden a potom již následovala nutná hospitalizace a umělé vyvolání porodu. Na příjmu byli všichni moc hodní. Po vyšetření jsme se domluvili, že druhý den ráno bude porod uměle vyvolán. Na štěstí si to Kája včas uvědomil a na svět se přihlásil sám brzy ráno. Praskla mi voda a už to "jelo". Porod proběhl rychle a za pomoci tatínka bylo za chvilku po všem. Během celého porodu se mi na 100 % věnovaly moc hodné sestřičky, které to snad "proživaly" se mnou. Pan doktor byl při porodu taky fantastický, takže jsem na tu fyzickou bolest úplně zapomněla. Sestřičky na novorozenockém oddělení byly také moc fajn. Měli jsme trochu problémy s kojením, ale díky nim jsme všechno zvládli. Stejně tak sestřičky na šestinedělkách byly vždy vstřícné a ochotné. Takže Vám všem moc a moc děkujeme a musím říct, že jsem ještě nikdy neviděla tolik hodných lidí najednou :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.