Abyste si holky nemyslely-mám tři děti,takže nejsem žádná nezkušená mamina a opravdu se pokouším vám poradit jen to co jsem sama zažila. Usínání přes den bych asi taky neřešila-miminko je ještě maličké a máma nablízku je pro něj to nejlepší,takže chování a muckání je úplně normální.Ono to časem tak vyžadovat nebude a odbourá to samo.Taky jsem to dělala.To vyřvání bylo až když byl kluk větší a dělal si z nás legraci-oni jsou hrozně vyčůraní.Fakt už jsme padali na hubu únavou,ostatní metody selhali a tahle zabrala.Už je klid a mladej usíná sám a v pohodě. Mimi si to přes den postupně upraví samo.A venku v kočárku spí?????????
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.