28.8.06 jsem porodila v Olomoucké porodnici dvojčátka ve 33+1tt. Byl to předčasný a velice překotný porod. Musím poděkovat všem sestřičkám a lékařům, kteří u mého porodu byli za jejich profesionální a velice milý přístup- Prof.Mudr Kudela, Mudr. Michnová. Můj největší dík patří všem lékařům a sestřičkám na JIPce, kde v současnosti moje děti leží v inkubátorech - vzorně se o ně starají a jsou velice milí a ochotní zodpovědět všechny moje dotazy a vždy mě perfektně informují o stavu dětí. Moc a moc děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.