| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Uff, máme po slavnostní večeři, nakrmila jsem šest lidí a mám toho dost...Aspoň mi tu ten táta zas až tak moc nezhubne:)))
My normálně jíme až dost pozdě v noci a táta už spí, takže s námi moc nejí a viditelně hubne. Ne, že by to bylo na škodu...libuje si, že prý do Kanady přijel na redukční dietu. Navíc, on je člověk, který si v Čechách jede autem i pro rohlíky do krámu za rohem a já ho tady nutím jezdit na kole a chodit pěšky na nákupy...(docela v téhle zemi paradox).
Sally, auto už půjčovat nebudeme, v úterý letí domů, takže aspoň má důvod sem zase brzy přijet, aby viděl to, co jsem mu nestihla kvůli tomu našemu rozbitému autu ukázat:)
Máš pravdu, chlapi musí mít ty zážitky...i když můj otec ocení si s Alíkem zahrát fotbal na hřišti přes ulici, pořád by asi ještě bylo lepší, kdyby se mu přitom podařilo vyfotit nějakého medvěda s losem jak spolu svorně kráčí za svitu polární záře:)
S těmi rozvedenými rodiči to mám podobné. Dneska tu byla na večeři máma s manželem a můj otec. Všichni spolu hezky konverzovali, mámy manžel nám půjčil před týdnem vana na cestu do hor...takže pohoda. Jsou taky už patnáct let rozvedení a hrany se za tu dobu asi už dobře obrousily a žádné napětí není. Myslím, že si všichni dohromady docela rozumí.

S těmi kočárky je asi důležité na co je potřebujete a do jakého podnebí.
Já kdybych měla teď znovu mít první dítě, tak koupím vozík za kolo, co se dá přehodit na kočárek a bylo by vyřízeno. v zime se to dá zatáhnout, takže se dá chodit i když je venku wind chill mínus padesát a dítě neomrzne. Dá se to složit do auta, dá se z toho udělat kočárek na čtyři kola i na trojkolku na brusle. Dokonce se to dá zapřáhnout za sebe na běžky. My jsme to teď koupili, velké na dvě děti (protože jsem optimista:))) a nemůžu si to vynachválit. Jedu na kole k metru, tam zaparkuju kolo, přidělám na vozík kolečka a jedem do města jako s kočárem...nedávno jsme byli na folkovém festivalu a byla to paráda, Alík si v tom hrál, když byl unavený tak usnul, pak jsem to zapřáhla za kolo a jelo se. Je tam i možnost dát fusak na úplně maličké miminko...Ale jak říkám, to jsou moje potřeby...když někdo jezdí spíš autem, tak mu vyhovuje jiný druh.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.