| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tinkl, vsak ja uz se taky nemuzu dockat ledna! :-) Stejne to leti, Adrianek bude mit tou dobou uz rok!
Jak se vam bydli v novem? Ten Peg Perego vypada dobre, v obchode jsem videla jen Venezii. Jen by me zajimalo, jak dobre jde skladat, to je pro me kriterium c.1, z toho duvodu uvazuju o Graco. Az se prestehujem, tak bych mozna poridila jeste nejakou behaci trikolku, az budu shazovat ty kila :-)
Sally, chtela jsem se zeptat, maji ty Graco Travel Sys. prehazovaci rukojet? Z toho, co jsem pochopila na netu, tak asi ne, vid?

Debbie, ano, chodi do statni. Walnut Creek Intermediate (WCI), 6,7 a 8 grade. Ale je mi jasne, ze opravdu neni statni skola jako statni skola, urcite se to lisi i osnovama konkretnich statu. Klara ma kamaradku, co se prestehovala z Utahu a ta rikala, ze tam ve skole nikdy nemeli tolik ukolu a ani se nemuseli tak moc ucit. Ja jsem moc rada, ze je skola narocna a ze je Klara po odpolednich opravdu vytizena ukolama a pripravou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.