| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou

Ahoj Karolino:-)
Taky jsem rodila v Myte, v lednu 2002. Nemuzu si v podstate na nic stezovat, byla jsem spokojena. Je ale pravda, ze porod byl rychly, naprosto bez problemu, jen jedna sestricka, kdyz jsem tesne pred tlacenim poprve a naposledy spontane zarvala bolesti, na me houkla at nehystercim, to jsem si pak pripadala jak idiot. Po porodu taky vsechno OK, syna zabalili a hned nam ho dali a stravili jsme s nim dve hodiny sami na sale. Pak jsem, podpirana muzem a sestrou, dosla po svych na pokoj a mimi bylo u sestricek, odpoledne jsem ho mela u sebe (porodila jsem rano) a prisli se podivat nasi. Na prvni noc byl syn taky u sestricek, prinesli mi ho brzy rano na kojeni. S tim taky nebyl nejmensi problem, syn sal tolik ze si mysleli, ze ho spatne vazim, uverili az kdyz si ho zvazili sami. Kdyz nad tim tak premyslim...opravdu jsem od sestricek cely tyden nic nepotrebovala. Ale vzdy pri vymene smeny se sestra prisla zeptat jestli neco nepotrebuju a nosili my led.
Lezela jsme na dvojaku, dva dny jsme tam byly dve a pak uz jsme tam byla sama, den pred odchodem prisla dalsi maminka.
Jen ty vizity my prisly trochu nedustojny.
Je mi lito, ze ty nemas s touto porodnici dobre zkusenosti. My jsme prave z Hradce Kralove a ja do mistni porodnice nechtela jit, prave kuli pristupu, ktery jsem poznala uz na kurzech a pri prohlidce porodnice. Ale zda se, ze se to zlepsuje tak snad budes mit pri druhem porodu vice stesti!! Dej urcite vedet, jak se ti v Hradecky porodnici libilo. My planujeme druhy mimi na pristi rok a chystame se znovu do Myta. Tak uvidime...:-)

Martina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.