Vážené maminky /ať už budoucí nebo stávající/.
V Hradci jsem rodila před 4 roky. Porod jsem měla velmi komplikovaný, trval 20 hodin a skončila jsem na kleštích.U porodu jsem byla bez partnera.Holení mi v dnešní době nepříjde vůbec jako nějaký problém a klystýru jsem se také nijak nebránila, spíš by mi přišlo trapné, kdyby mi při tlačení unikla stolice na lůžko. Jelikož jsem tam strávila téměř celý den,vystřidal se tam velký počet personálu. Všichni byli příjemní,poskakovala jsem si na balónu, hralo mi tam rádio,2x mi tam přišla návštěva a bez problémů mě pustili za ní na chodbu. Poslední 4 hodiny před porodem už mi bylo pěkně ouvej. Dcera šla hlavičkou na stranu a nemohla jsem ji v leže vytlačit. Dr. Hodík navrhnul tlačit ve stoje. Já jsem se na něho zavěsila /stála jsem před ním v mírném podřepu o on mě držel podpaží,v té době jsem vážila 90 kg/ a tak jsme to asi hodinu střídali. Asi dvě kontrakce va stoje a pak zase v leže aby viděli jak se to tam pohnulo. Pak se jim miminko začalo ztrácet a rozhodli se pro kleště. Všechno dopadlo výborně, Karolínku mi přinesl asi za 5 minut můj bratr, který během porodu čekal na chodbě se svojí přítelkyní. Já jsem ji přiložila k prsu a byla jsem nejšťastnější člověk na světě.
Teď jsem na začátku druhého těhotenství a už se těším do nové porodnice. Doktorům prostě věřím, vzhledem k tomu že je zde tolik porodů, tak si myslím, že jsou zkušení a zdr.vybavení mají určitě nejlepší v celém kraji. Taky mám takový názor, že když vy se chováte slušně, nejste útočná, hysterická, tak se dá domluvit skoro na všem.
Určitě se chystám chodit plavat do Všestar, jelikož s nimi mám výborné zkušenosti z prvního těhotenství a na cvičení jsem slyšela samou chválu na Bc. Pavlínu Chvátilovou.
Všechny Vás zdravím a děkuji provozovatelům těchto bezvadných stránek.
Simona, 30 let
Předchozí