| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cau holky,
dlouho jsem tu nebyla, jelikoz nam zacala skola a nejak nestiham. Vecer jsem zmlacena a padam po jedne sade sudoku:-)
Docela jsem se tesila az skola zacne, ze zase najedem na nejaky denni rezim a ted bych taaak rada vratila prazdniny.

Ad. skola: necetly jste v poslednim cisle Newsweek clanek "the new first grade; are kids getting pushed too fast too soon?". Presne vystihuje me pocity.

Kocarky: uz jsem to podsilala Andree e-mailem. v US KONECNE zacali prodavat kocarky Quinny. Ja mam od nich trojkolku a je to jeden z nejlepsich kocarku. Jsou lehounke, aluminiova konstrukce (koupila jsem ho kdyz jsem mela riz. tehotenstvi), lehce se ovladaji a maji spoustu doplnku. Delaji se troj i ctyrkolky. Nedavno jsem cetla am. diskusi, kde si americanky stezuji, ze Quinny tady jeste nejsou a te uz se daji koupit i v US a Kanade.

Postylky: Andrei, koukala jsi na postylky v Ikea? Nebo craigslist.org? Tam se da koupit vsechno a nekdy hodne zachovale. Nedavno jsem tam narazila na 14dni pouzivanou postel, kterou jsem zrovna chtela koupit v IKEA pro Sophinku a ta pani ji prodavala za tretinovou cenu.

Nelie, jak dopadla situace kolem party? Jeli jste nakonec?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.