Ahoj všechny budoucí maminky, jmenuji se Monika a rodila jsem v Bohunicích. Nemůžu si na ně stěžovat, sestřičky a doktoři byli velmi příjemní a hlavně mě uklidňovali. Tím, že jsem rodila nečekaně císařským řezem, tak jsem po porodu nemohla mít dítě u sebe, protože mě bolelo břicho a nemohla jsem chodit, tak me sestřičky vždy vozily Martínka na nakojení a i mi pomohly mi ho přikládat k prsu. Martínka jsem si k sobě vzala až po dvou dnech. Sestřičky mě učily jak kojit a jak koupat, jak přebalovat a měly trpělivost:o))) Takže pokud nevíte ještě, kde chcete rodit, tak vám doporučuju Bohunice je tam i příjemný prostředí. Tak se mějte krásně budoucí maminky a přeju co nejlepší a nejlehčí porod. Monika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.