| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jmelí už nikdy!

Markéto, někdo tvrdí, že se to zlepší kolem šestého, sedmého roku, tedy alespoň to na první pohled vivitelné divočení:-)
Já jsem to druhé dítě riskla, doufala jsem, že pravděpodobnost druhého běsíka je nízká, otěhotněla jsem, když bylo Matoušovi rok a půl, takže jsem si během těhotenství fakt užívala:-( a hlášky o tom, že jsem šílená, když mi tohle nestačí jsem musela prostě pouštět jedním uchem dovnitř a druhým ven.
Manžel moc chtěl holčičku, nakonec je z toho druhý kluk, ale od narození intelektuál! Akorát, že se nechá strhnout...
U nás je to ještě zábavnější tím, že chlapci si nejsou moc podobní: starší je blonďáček, kudrnatej, modrookej, s hodně světlou kůží, spíše robustnější kostry, tedy ne žádný valibuk, ale ve srovnání se svým mladším droboučkým bratrem, který má pro změnu od přírody snědou pleť, hnědé oči, tmavé rovné vlasy. Když s nima někde jsem, lidi moc nevěří, že maj stejný oba rodiče.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.