ahoj, mam podobne problemy, co ty..mravenceni, bolesti nohou nekdy necitlivost. mam hruzu a jsem presvedcena, ze mam RS. Lekari mi to zatim vymlouvaji a pry mam pocka, jestli si nemoc sedne nebo ne... lekari mi tvrdi, ze je to reakce imunitniho systemu na nejakou prodelanou infekci a potrva nez to zmizi. nejak tomu neverim, ale rekli mi to tri doktori. Doporucuji ti imunologa Nouzu. napise ti nejake regeneracni preparaty. Kez by nam vsem bylo dobre. drz se ahoj iveta
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.