V 35tt jsem byla hospitalizována v JH v nemocnici s podezřením na předčesný porod. Po 10 dnech jsem podepsala revers a jako "nervově narušená" jsem dostala léky na uklidnění - neužívat v těhotenství(šly do koše). Změnila jsem i gynekologa a zbytek těhotenství jsem prožila v pohodě doma pod dozorem Dr. Antoše. Rodila jsem v Pelhřimově v 41+1tt před více jak třemi lety a u porodu byl pan primář Mudr. Pavel Antonín, byla jsem moc spokojená. Holení bylo provedeno na nezbytně malém kousku, klystýr jsem uvítala(alespoň jsem dva dny na WC nemusela tlačit) a nástřih je lepší než být potrhaná. Do porodnice jsme přijeli kolem 1:30 a syn se narodil ve 13:00 s váhou 4000g. Hned po porodu byl syn ošetřen, taťka mi ho přinesl a sestřička poradila, jak ho přiložit k prsu. Kojení moc nešlo, tak byl přikrnován a čajík dostával kvůli slabé žloutence. Ještě v porodnici synovi krční lékařka nastřihla uzdičku pod jazykem, která byla moc krátká. A on se hned rozpil a já kojila 13 měsíců. Takže až jednou bude nějaké podruhé, budu rodit také v Pelhřimově.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.