| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Těhotenské testy - aneb jak to všechno začíná

Taky bych chtěla přispět. Asi tak před půl rokem jsme začali plánovat s manželem první naše mimi, sice ne tak horlivě až před dvěma měsíci jsme to zkoušeli obden od 10.dne až do 22.dne cyklu. První měsíc jsem si kupovala ovulační testy stál asi kolem 45Kč, a ovulace pořád nikde, tak jsem zakupování OT zavrhla a měřila teplotu, když se ukázala teplota 37stupňů, tak jsem usoudila, že se už snažit nemusíme, že ovulace asi proběhla. A 28.10. vše marné červené dny se přihlásily. No nic zkoušeli to znova obden od 10. dne do 22. dne, vždy večer, abych mohla pak jít rovnou spát a tak půlhodiny jsem měla ještě podložený zadeček, aby to spermijky měly jednodušší, asi dvakrát jsem potom ještě zkusila tzv. prstíkovou metodu, jak mi taky nějaká zlatá duše poradila. Hned kolem 16.11. jsem pociťovala velmi citlivá prsa, a pálení žáhy. Řekla jsem si, že se to asi nepodařilo, protože mě bolí prsa jako kdybych to měla dostat, ale bylo mi divné, že to je už tak 14 dní před MS, většinou mě bolí tak 3-4 dny před MS. Byla jsem nedočkavá a koupila si levný TT Mamatest asi za 35Kč jeden den před MS, a už tam byly dvě čárky, jedna z nich byla tedy dost hodně slabá skoro nebyla vidět, citlivost testu bylo 50. Manžel říkal, že jsem si tam tu čárku spíš přičarovala. 1 den po termínu MS jsem si udělala druhý test asi za 70Kč,čekání 3min., který se dává to proudu moče, ale já si to dala do sklenice, kvůli manipulaci. Již za 1min, se tam začal ukazovat, zase druhý slaboučký proužek a za těch 3min. už byl jasný, sice o trochu slabší než ten testovací. No tak snad se dílo podařilo jak se říká. Od té doby pořád jěště čekám, že doufám nepříjdou červené dny a vše zkazí. Taky mě občas v podbřišku píchne a trochu někdy pobolívá břicho,ale bolest je menší než před MS. Tak snad se dočkáme mimí. K doktorovi se, ale chystám až tak kolem 6 týdnu, aby něco už viděl na UTZ. Loučí se Věrďula

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky